www.nettips.no
Lysekloster skal opp
24.11.2017
Lysekloster var ti minutter unna opprykket til 2. divisjon i høst, men Brattvåg kasta seg foran på målstreken gjennom Torbjørn Grytten si matchvinnende scoring ti minutter før slutt. Ironisk nok borte mot nabo og rival Os. Lysekloster og Brattvåg kriga om opprykket gjennom hele 2017, men til slutt var det sunnmøringene som stakk av med første plassen i avdeling 4. 

Etter 2-1 seieren borte mot Brann2 i siste serierunde, hadde trener Ruben Hetlevik bare  Stian Lønne Dyngeland og Denis Ljubovic på kontrakt for 2018-sesongen. Sigve Rørstad og Thorvald Modahl Trætteberg har siden signert, og det samme skal ytterligere 5-6 av denne sesongens spillerstall ha gjort. Helt klart er det at Kasper Hjørngaard har reist hjem igjen til Danmark. 

Lysekloster-leder Svein Kollen er ikke stresset over liten spillerstall på papiret, og er krystallklar i klubbens målsetninger for 2018-sesongen.

- Vi er i dialog med flere nye spillere, og vi kommer til å få en enda bedre stall neste sesong enn vi hadde i år. Det føler jeg meg veldig trygg på. Vi skal rykke opp neste sesong, sier Svein Kollen. 

Oppsettet for Norsk Tipping-ligaen kommer lørdag 2. desember. 

© Nettips 2017