Folkefest da Fredrikstad serieåpnet
16.04.2018
Anas Farah Alis scoring etter 25 minutter ble matchavgjørende på Fredrikstad stadion. I plankebyen er optimismen tilbake, og da går fotballgale Fredrikstad-innbyggere mann av huse for å lage syd-europeisk stemning på stadion. Fredrikstad vant en jevn kamp, der Asker fort kunne ha dratt med seg et poeng ut av Østfold. En knallhard rakker i tverrliggeren etter knappe timen var det nærmeste Asker kom.

Imponerte gjorde Raufoss i sin sterke 4-1 seier hjemme mot Elverum. Anton Henningson fortsatte der han slapp i fjor, og sto bak tre av måla i seieren mot sist sesongs OBOS-lag Elverum.

Raufoss var i likhet med Alta et topplag i 2. divisjon i fjor, og også Finnmarkingene åpnet med seier i seriestarten. Bård Floviks menn var favoritter i Narvik mot nyopprykkede Mjølner, men spennende ble det hele veien inn. Mest fordi Alta ikke maktet å punktere kampen etter sitt 1-0 mål før pause. Alta brant straffespark rett etter pause, men kunne juble over tre poeng til slutt.