Mjølner fortsetter å sjokkere
10.06.2018
Elverum, med fire strake seire i ryggen, leverte en god første omgang mot Fredrikstad, og hjemmelaget gikk til pause med 1-0. I stekende varme og strålende sol ble det aldri noen festforestilling på en knusktørr kunstgressmatte, men gjestene var det beste laget etter hvilen. Mads Nielsens utligning etter corner var derfor fortjent rett før timen ble rundet.
Uavgjort-resultatet gjør at opprykksfavoritt Fredrikstad henger to poeng etter Elverum på tabelltoppen i denne superjevne tetstriden.

Overraskelsen med stor O er uten tvil Mjølner. Denne runda var det hjemmesterke Raufoss som fikk sjokkbehandling av Narvik-laget. Gjestene på Nammo stadion knallet inn to mål på få minutter opp mot halvspilt første omgang. Raufoss maktet aldri å svare, og dermed er det Mjølner som har playoff-plassen etter ni serierunder. Vi snakker altså om laget de fleste eksperter (Inkludert oss) har sendt ned i 3. divisjon i forhåndstipsene. Mjølner tok sin fjerde strake seier etter 0-6-smellen i Bærum 13. mai.

I tabellbunn sliter ikke uventet rekruttlagene til Odd og Stabæk, men det blir spennende å se hva slags mannskap disse mønstrer i sine kamper mandag.