KFUM tok første stikk
04.11.2018
KFUM som spurtet solid inn til andre plass i avdeling 2, kunne fort ha vunnet enda større, om det ikke hadde vært for Fredrikstad sin sisteskanse Håvar Jenssen.

Hardtsatsende Fredrikstad ble toer bak Raufoss i avdeling 1, og har skaffet seg ekstremt lang vei inn til en eventuell avgjørende kamp om OBOS-playoff mot lag nummer 14 i 1. divisjon.

KFUM sine mål ble scoret av Moses Mawa, Tore Andre Sørås og Mansour Gueye. Mawa feilet ikke alene mot keeper Jenssen, og sikret pauseledelse til hjemmelaget på Ekeberg rett før halvtid.

Sørås doblet etter corner fem minutter etter pause, mens Gueye hamret inn 3-0 rett før slutt. Fredrikstad presset hardt på for en redusering etter 2-0, og var nære på å få et viktig bortemål, men ble i stedet straffet med 0-3.

KFUM siket seg dermed et drømmeutgangspunkt før returen på Fredrikstad stadion lørdag.

Motstanderen fra 1. divisjon ligger en runde før slutt an til å bli Åsane, men det kan også bli både Notodden og Jerv. Siste runde i OBOS spilles søndag.