Viktige seiere til bunnlagene
29.07.2018
Lørdagens runde ga flere overraskende resultat.

Den største smellen kom i Egersund, der hjemmelaget feide over KFUM med hele 5-0. Tigrene sto som verter for en festaften, der dessverre for gjestene de ble festmåltidet i Idrettsparken. Egersund hadde en serie sjanser før det smalt i noe som fort blir årets mål i PostNord-ligaen. Fem minutter før pause dro Sverre L. Larsen til fra 25 meter på halv-volley, og skuddet var KFUM-målvakten sjanseløs på å stoppe.
Etter pause avgjorde hjemmelaget kampen direkte med mål fra Perttamo og Sumareh.
Til slutt ble tabelltreer KFUM sendt hjem igjen med 0-5 i bagasjen.

Vårsesongens overraskelse Kjelsås tapte 0-1 borte mot Arendal, som er et av laga som har underprestert stort så langt i sesongen. Preben Skeie scoret vinnermålet langt på overtid. Kjelsås uheldige som ikke fikk med seg poeng i følge rapportene.

Brattvåg leverte en gjennomført solid kamp i det uhyre viktige hjemme-oppgjøret mot Stjørdals-Blink. Med 0-0-6 som hjemmestart på sesongen, fikk Brattvåg senka skuldrene med en tidlig scoring fra Torbjørn Grytten. Sist sesongs toppscorer var tilbake fra skade siden 19. mai, og var kaptein for dagen. 2-0 kom etter en corner etter pause, der Mirza Mujcic var sist på ballen. Helt på tampen var Grytten sikker fra straffemerket.

Vard Haugesund vant 2-1 på Lassa stadion. Jørgen Voilås ble den store helten, da tabelljumboen snudde kampen til tre særdeles viktige poeng i bunnstriden.

Det stoppet ikke der, for Nardo sjokkvant 3-2 borte mot et tafatt Hødd-lag søndag, og serverte dermed tabelltoppen tilbake til Skeid.
Som på sin side vant 3-1 mot Fløy.