www.nettips.no
"Bummen" til Fredrikstad
21.12.2017
48-åringen hadde opprinnelig 1 år igjen av kontrakten med Finnsnes, men ble sluppet uten hinder da forespørselen fra Østfold kom. TIL-legenda har vært trener i Finnsnes siden 2011, og tatt laget opp fra 3. divisjon både i 2011 og 2013. Fra 2014 til i høst spilte laget i 2. divisjon, men rykka som kjent ned fra avdeling 1 sammen med Brummundal og Follo. Senest i 2016 fulgte Finnsnes Tromsdalen helt til døra i kampen om opprykket. 

Johansen har vært spiller under Høgmo i Tromsø, og var i tillegg innom Viking og Helsingborg i løpet av den aktive karrieren. 

I Fredrikstad blir han også trenerkollega med Aleksander Olsen. 

Laget fra plankebyen skal spille i avdeling 1 der de åpner hjemme mot Asker. FFK ser ut til å satse på en snarlig OBOS-retur, og har vært aktive på spillerlogistikk i høst. 
Filip Westgaard, Håvar Jenssen, Håvar H. Åsheim og Joel Armstrong har alle signert nye avtaler med laget som tapte playoff-finalen om OBOS-plass mot Notodden. 

Kjell Rune Selling har kommet fra Sandnes Ulf på 2-års kontrakt, mens unggutten Leonard Getz har kommet fra Sarpsborg08.

I tillegg har man solgt over dobbelt så mange sesongkort som i fjor, der tallet nylig passerte 600. 

Optimismen blir neppe noe mindre i plankebyen over nyttår, der det ventes ytterligere forsterkninger inn portene. 

© Nettips 2017