www.nettips.no
Lysekloster får revansje?
13.04.2018
Norsk Tipping ligaen starter forsiktig allerede fredag kveld, men har lørdagen som sin store åpningsdag. 84 lag fordelt på seks avdelinger. Vi skal prøve å presentere alle seks med et tabelltips i tillegg. 3. divisjon kan knapt kalles breddefotball lenger, da nivåskjerpingen har satt store krav til både økonomi, administrasjon og sportslig slagkraft. Dog finner vi klubber med sus over på nivå fire fortsatt. Som for eksempel Lyn, Frigg og Kvik Halden

Dette er 3. divisjon avdeling 1: http://www.nettips.no/hjem/naa-starter-3-divisjon-for-alvor-

I avdeling 4 blir Lysekloster favoritt, men Fana og kanskje Fyllingsdalen kan utfordre. 

Lysekloster lå poenglikt med Brattvåg inn i siste serierunde i fjor. Målforskjellen var i favør Brattvåg som hadde bortekamp mot Os i siste serierunde. Lysekloster møtte Brann2 borte, og gjorde jobben med å vinne. Lenge var den hardtsatsende Os-klubben oppe i 2. divisjon, men så fikk Torbjørn Grytten hull på Os ti minutter før slutt. Dermed ble det en ny sesong på Lysekloster på nivå 4. Har mistet en del spillere siden i fjor, der blant annet forsvarsklippen Mirza Mujcic har gått til Brattvåg. Har dog forsterket godt og smart, og det satses offensivt på opprykk tilbake til 2. divisjon. Der klubben var senest i 2016-sesongen.


Fana har signert Simen Brekkhus fra Sogndal og lånt Fredrik Flo fra samme klubb. Det er to spillere som både kan dominere og score en del mål på dette nivået. Kom ned fra 2. divisjon i fjor. 
Fyllingsdalen hadde en rotete sesong i fjor, men har forsterket med Spjelkavik-spillerne Sunde og Dalhus. En klubb med potensiale. 


Tabelltips: 

1. Lysekloster
2. Fana
3. Fyllingsdalen
4. Førde
5. Sotra
6. Brann2 
7. Varegg
8. Stord
9. Brodd
10. Viking2
11.Vardeneset
12. Tertnes
13. Øystese
14. Sogndal2 

© Nettips 2017