www.nettips.no
Ung målmaskin klar for Kråkerøy
06.11.2017
Herman Blystad hadde 74 mål på 121 junior- og rekruttkamper i Fredrikstad, men det holdt ikke til kontrakt med A-laget. I stedet havnet unggutten hos Kent Bergersen i Halden, der unge Blystad scora 14 mål på 28 kamper i år. 

Før 2017-sesongen prøvde også Kråkerøy og Moss seg på spissen, men Blystad havna altså i Kvik Halden. De ble tabelltreer 14 poeng bak Moss, og ni foran Kråkerøy. I Halden var Blystad "bare" den tredje mestscorende spilleren. Duoen Bjørn O. Berglund og Øystein Næsheim scora som kjent 25 mål hver. 

Blystad svinger altså tilbake til Fredrikstad-området for å fortsette karrieren i Kråkerøy. Muligens blomstrer spissen videre i neste års 3. divisjon? 

I Fredrikstad bites det fortsatt negler foran søndagens første kvalik-kamp mot Notodden. Returen i Telemark spilles neste lørdag. Østfoldingen er gjort til store favoritter over to kamper til å beholde plassen i OBOS, og en rask titt på sjansevurderingene til spillselskapet Coolbet tidlig i uken gir følgende bilde: 

Fredrikstad-Notodden 1.60-4.25-4.55

Samtidig er Fredrikstad prissatt til 1.45 på å beholde plassen i OBOS, mens Notodden gir 2.70 i odds på å kjempe til seg opprykket fra 2. divisjon. 



© Nettips 2017