Tre poeng til alle topplagene
23.07.2018
Vårens overraskelse Sotra sleit seg til 2-1 hjemme mot Øystese etter en match-avgjørende scoring fra Håkon Moldeklev. Det var fortjent nok på en dag det ikke stemte helt foran mål for et sjanseskapende Sotra-mannskap. Tommy Knarviks unge menn sitter dermed fortsatt seks poeng foran Lysekloster.

Munkene høståpnet med 6-2 mot Stord etter at gjestene hadde vært frekke nok til å stikke i front med ledelse 2-0 før 25 spilte minutt på Framo. Det sto 1-2 til pause, og de siste 45 minuttene rant målene inn i gjestenes mål.

Viking2 gjorde kort prosess borte mot Fana, mens Fyllingsdalen vant 3-1 i Stavanger mot Brodd. Der skjedde alt etter pause, og begge lag scoret mål på overtid. Kampens spiller ble sunnmøringen Eirik Kampenes med sine to fulltreffere for Fyllingsdalen. De kan se fram mot toppkamp hjemme på Varden mot Sotra til helga.

Kompisgjengen i Vardeneset var i trøbbel på både 0-1 og 1-2 hjemme for bunnlaget Varegg, men slo knallhardt tilbake i 4-2 seieren. Steffen K. Jakobsen scoret ekte hattrick siste ti minuttene, og toppet dermed bror Thomas sin fulltreffer for Viking2. I tillegg stakk Vardeneset tre poeng unna rivalen Brodd på tabellen.