www.nettips.no
Slo Rosenborg i treningskamp - opprykksfavoritt
13.04.2018
Norsk Tipping ligaen starter forsiktig allerede fredag kveld, men har lørdagen som sin store åpningsdag. 84 lag fordelt på seks avdelinger. Vi skal prøve å presentere alle seks med et tabelltips i tillegg. 3. divisjon kan knapt kalles breddefotball lenger, da nivåskjerpingen har satt store krav til både økonomi, administrasjon og sportslig slagkraft. Dog finner vi klubber med sus over på nivå fire fortsatt. Som for eksempel Lyn, Frigg og Kvik Halden

I avdeling 5 blir Byåsen den soleklare opprykksfavoritten. 


Bydelsklubben i Trondheim har aldri vært stinn i penger og tunge ressurser, men holdt seg til tross for det lenge fast i nivå 3. I fjor kom nedrykket, og særlig overraskende var det ikke da flere spillere forsvant. Det er alltid stor gjennomtrekk i spillerstallen hos klubber som baserer mye av prestasjonene på studenter, men i vinter har Byåsen forsterka godt. Ser nesten sterkere ut nå enn på samme tid i fjor. I tillegg vant laget den mye omtalte treningskampen inne i Abrahallen mot Rosenborg. Det lukter opprykk av dette.

Dette er 3. divisjon avdeling 2: http://www.nettips.no/hjem/er-det-kvik-haldens-tur-

Utfordrerne er det flere av om man skal se etter hvem som kan nekte trønderne opprykket. Flere av klubbene spilte i en heller svak avdeling 5 i fjor, mens laga fra Gulbrandsdalen skal få kjørt nok mil på sine 9 turer til Trondheim. 


Om RBK2 bestemmer seg for å gå opp, er det ingen tvil om at det blir slik. Dog er spørsmålet om det er best spillerutvikling i toppen av 3. divisjon eller bunn av 2. divisjon.


Tabelltips: 

1. Byåsen
2. Rosenborg2 
3. Gjøvik-Lyn
4. Kolstad
5. Brumunddal
6. Orkla
7. Tynset
8. Steinkjer 
9. Verdal
10. Tiller
11. Ottestad
12. Løten
13. Melhus
14. Levanger2

© Nettips 2017