10.06.2018

Skeid herjet i Nordvest

Tom Nordlies gutter med maktdemonstrasjon borte mot Brattvåg, og Skeid prøver å stikke fra resten av tetfeltet i PostNord-ligaen avdeling 2. Brattvåg har vært fryktelige hjemme i serien, der sunnmøringene før dagens kamp sto med fire tap og 14 baklengs. Etter ei grundig runde i tørketrommelen og 1-5 mot Skeid, er nå 19 av totalt 26 innslupne mål kommet på eget kunstgress. I ettermiddag var det rett og slett klasseforskjell på lagene, der Skeid ledet 3-0 før 25 minutter var spilt.
Kampens store spiller var Mesut Can. Sist sesongs Grorud-spiller skaffet straffespark etter 30 sekunder, serverte David Tavakoli på 2-0-målet etter ni minutter, og satte punktum for ydmykelsen med å tappe inn 5-1-målet etter ferdigscoret innlegg fra Henning T. Andresen. Tavakoli scora tre mål, mens Andresen sto bak 3-0-skåringa etter dødball.

Dermed er Skeid øverst, der et annet lag fra Sunnmøre prøver å henge på som best. Hødd havnet under for Arendal, men snudde til seier 3-1. Innbytter Magnus Myklebust ble den store helten med to mål de siste 12 minuttene.

Bryne har ikke bare imponert spillemessig de siste ukene, men klarte i det minste å sikre seg alle poengene med 1-0 hjemme mot bunnlaget Vard Haugesund.