04.05.2018

Molde sklei på bananskall

Molde og Sandefjord tryna ut av cupens andre runde etter tap mot henholdsvis Brattvåg og Skeid fra nivå 3. Andre eliteserielag måtte ha ekstra omganger for å berge seg videre. Molde tok tydeligvis vell lett på oppgaven mot Brattvåg, og fikk betale den pinlige prislappen for cupexiten da Daniel Stensøe scora kampens eneste mål i første ekstra omgang. Fram til da hadde begge lag hatt flere store sjanser, men Brattvåg-keeper Henrik Hansen holdt spesielt Brattvåg inne i kampen.

Etter 120 minutter kunne litt over 1000 betalende tilskuere i Brattvåg slippe jubelen løs, og 2. divisjonslaget er på et nytt cupeventyr som i 2016.

Sandefjord dummet seg skikkelig ut med 0-3 tap etter ordinær tid mot Tom Nordlies Skeid. Samtidig kranglet Stabæk og Tromsø seg videre etter ekstra omganger, og i OBOS ble det blodig exit med syv lag slått ut.

Moss - Stabæk 0-1 eeo

Lørenskog - Lillestrøm 1-5

FK Mjølner – Stjørdals Blink 2-1

Junkeren – Levanger 0-3

Alta – Tromsdalen 3-1

Arendal – Start 0-3

Bergsøy – Kristiansund 0-6

Brattvåg – Molde 1-0 eeo