02.08.2018

Lyn utnyttet Senja-poengtap

Opprykksfavoritten Lyn peser tabell-leder Senja enda hardere i nakken etter seier 4-2 i Harstad. Lyn fikk en dårlig nyhet med en blindtarm-operert toppscorer før avreise til Harstad. Store deler av høstsesongen blir uten Anwar Pellegrino. Spesielt imponerende ute på tur har heller ikke Lyn vært, men det skulle bli gode nyheter av bortekampen i Harstad. Til tross for en tidlig utvisning og ledelse som ble snudd til 1-2 før pause.

De siste 45 minutta vant nemlig Lyn 3-0, og dermed nærmer skuta seg tabellteten for fullt etter en variabel vårsesong.

Senja måtte nemlig ta til takke med 0-0 på Marienlyst, der Frigg spilte nok en målfattig uavgjort for sesongen. Ingen slipper inn færre mål enn Frigg, men dessverre blir det også en del uavgjorte kamper - hittil.

I bunn kom Sortland skikkelig ned på bakken igjen etter sesongens første seier nest sist. Melbo stoppet først på 4-0, og de nyopprykka holder dermed hodet fortsatt over nedrykksstreken.