13.04.2018

Molde2 sterke på åpningsdagen

Det var klasseforskjell da Molde2 herjet med Kristiansund-rekruttene i 6-1 seieren. Molde2 vant altså hele 6-1 i avdeling 1 mot KBK2. Til pause på Aker Stadion sto det 2-0, der trener Thomas Mork stilte sterkt på papiret med blant andre Daniel Chima Chukwu og ytterligere tre spillere fra A-stallen.

Et sterkt resultat av Molde2 som i neste runde møter et forventet topplag i Oppsal borte. Det er kveldens keeper Mathias E. Ranmarks tidligere klubb, men hvorvidt A-spilere blir med til bortekampene er heller usikkert.

Stortalentet Sivert Gussiås scoret hattrick, mens William Røsok, Henrik Jenset og Ole Sebastian Sundgot scoret hvert sitt mål. Sistnevnte fylte akkurat 17 år, og er helt korrekt sønn av Ole Bjørn Sundgot. Banens yngste kom på som innbytter 12 minutter før full tid, og scoret sitt første seniormål på overtid. Sundgot hadde to innhopp for Molde2 i 3. divisjon i fjor. Unggutten var også på prøvespill med Watford U18 sist sommer.

KBK2s redusering kom på 0-3 knappe 25 minutt før full tid ved Ådne G. Bruseth. Det var dog aldri spennende i Molde.

Resten av den første serierunden spilles lørdag og søndag.