www.nettips.no
Breddecupen i Østfold populær på oddsen
29.12.2017
Coolbet har gitt odds på flere romjuls-turneringer i år. Det trigger tydeligvis litt ekstra å sette et spill på kjente og kjære med- eller motspillere når man vet ting som kanskje ikke andre vet. Publikum har nemlig tatt godt i mot odds-utvalget hos Coolbet. 

Det høyest seedede laget Fredrikstad røk ut etter straffekonkurranse mot Rolvsøy fredag kveld.

Lagene får en handikapstraffe per divisjon i forskjell, og Rolvsøy scoret på alle. De startet dermed med 5-0, men det endte 6-6 etter 2 x 20 minutter.
I straffekonken kunne Fredrikstad avgjøre på sine 5. straffe, men det unge mannskapet holdt ikke nervene i sjakk og Rolvsøy går videre.

Kråkerøy vant cupen i fjor med 11-4 mot Halden-laget Fredrikshald i finalen. Da bøtta laget inn 24 mål i kvart- og semifinale før det. I år er Kråkerøy favoritter til 3 i odds.  
De har forsterket med solide spillere som Ole Heieren Hansen (Sarpsborg 08) og Herman Blystad (Kvik) i vinter, men de var ikke med i går og det er uklart om de spiller i denne turneringen.

Nestfavoritt er fjorårets tapende finalist Fredrikshald, som betaler ut 4.50 ganger innsatsen.

Uansett blir det spennende å se hvem som tar seg videre til semifinaler fra lørdagens kvartfinaler som starter 14.00: 

Fredrikshald-Idd
Selbak-Fjellstrand
Kråkerøy-Borgar 
Råde-Rolvsøy

Semifinalene i Østfoldhallen starter klokka 17.15. Finalen spilles lørdag kveld klokka 20.00.

Skulle du ikke ha anledning til å følge alle kampene live i hallen, er det mulig å følge Fredrikstad Blad på nett. Her sendes alt direkte (+-sak) 


© Nettips 2017