Berget poeng på overtid
04.09.2018
Den 18.runden sendte Vidar og Vard et steg nærmere 3. divisjon, mens Hødd byttet plass med Skeid om direkte opprykk på nytt. Bakfra er Egersund og Arendal fortsatt en trussel, men begge måtte ta til takke med uavgjort.

I kampen mot nedrykk tok Fløy og Brattvåg viktige seire innbyrdes mot lag under streken.

I Brattvåg var det spennende i 45 minutter, men så tok Brattvåg totalt over mot et Vidar-mannskap som sliter. Seieren 4-1 kunne fort vært et par mål større med bedre uttelling.
VIF2 sendte på nytt et Eliteseriesterkt lag av gårde på tur, og i Arendal gikk det mot seier 3-2. Tre minutter på overtid utlignet Arendal til 3-3 mot Aron Dønnum (bildet) og VIF2, som dog kloret seg fast over nedrykksstreken.

I Ulsteinvik gikk Hødd mot tre poeng med 2-0 på tavla etter 82 spilte minutter. På fem minutter spurtet formsterke Egersund til 2-2.
Skeid hadde da allerede tapa 2-3 hjemme mot KFUM, etter å ha ledet Oslo-derbyet to ganger underveis. Dette var KFUM sin første seier etter sommerferien.

Bryne er også i ferd med å melde seg på om direkte opprykk eller kvalifiseringsplassen etter 2-0 borte mot Nardo.