23.07.2018

Uavgjort i toppoppgjøret

Det tettet seg til i tabelltoppen i Norsk Tipping-ligaeen avdeling 5 etter at RBK2 og Byåsen spilte 1-1 mandag. Rosenborg2 tok ledelsen ved Patrik Strand på SalMar-banen etter knappe 25 minutt. Byåsen utlignet kvartertet før slutt, og berget dermed fortsatt tabelltopp i avdeling 5. I følge rapportene var det hjemmelaget som kunne si seg mest fornøyd med det ene poenget.

Med uavgjort i toppkampen ble det straks tett om posisjonene rett bak lederduoen.

Verdal var sjanseløse borte mot Tillerbyen i 2-4-tapet. En av vårens positive overraskelser traff dermed bakken hardt i det høsten startet, og begge måla kom fra straffemerket for Verdal de siste 10 minutta av kampen.

Med seier meldte både Steinkjer, Brumunddal og Gjøvik-Lyn seg på i opprykkskampen.