24.11.2017

Bryne forsterker tungt tidlig

Bryne har sikra seg den meget spennende spissen Omar Fonstad fra Fram Larvik. Omar Fonstad El Ghauoti har skrevet på for tre sesonger på Jæren, og 27-åringen er en spiss som har mye mål på cvn. 

Foruten et kort opphold på Malta har Fonstad spilt for blant annet Stabæk, Nordstrand, Ull/Kisa, Oppsal, Moss og senest Fram Larvik. Der kom han inn som erstatter for Markus Naglestad, som dro til Sandefjord (Og senere lånt ut til HamKam), men skrev bare kontrakt ut 2017-sesongen. Under sesongoppkjøringen prøvetrente spissen også blant annet med Lillestrøm, mens det ble 19 kasser i årets 2. divisjon for hardtsatsende Fram. 

Bryne ser ut til å mene alvor i jakta på å vende tilbake til OBOS, for i tillegg har også Erik Rosland kommet fra Fram Larvik. En offensiv spiller som gikk ungdomsgradene i Odd, før det ble et år i Notodden og de to siste i Fram. Der ble 22-åringen i år kåret til årets spiller. 

Den litauiske keeperen Igor Spiridonov har også signert for Bryne, og 29-åringen har bygd seg opp et renomme som matchvinner gjennom 3 sesonger i Kirkenes og like mange i Egersund. 

Stallen til Bryne teller allerede 20 spillere, og trener Ole Hjelmhaug kan dermed starte sesongoppkjøringen med tett på full stall i januar. Jærbuene kjempet lenge om opprykket fra avdeling 2, men falt av etter en svak avslutning på høstsesongen der Notodden og Nest Sotra fikk ei luke. 
Dette innholdet er skrevet ut fra www.3divisjon.no