Herd målløse i Bergen
17.04.2017
Les hva Varegg skriver om kampen under:

Det ble uavgjort 0-0 i kampen mot Herd mandag ettermiddag. En litt nervøs åpning fra Varegg sin side , en del farlige feilpasninger i eget forsvar. Men så roet det seg utover i første omgang og spillet gled bedre. Herd hadde nok de farligste sjansene med et par baller som strøk tverrliggeren.

Herd prøvde igjen i andre omgang å få tak på kampen , men Varegg holdt unna.
Varegg gjorde noen bytter utover i andre omgang og friske bein skapte litt mer løpsstyrke , men dårligt med uttelling foran mål. Et hardt skudd fra Herd mot slutten traff tverrligger , men det ble ikke mål denne dagen.

Varegg bør være fornøyd med et poeng i denne kampen. En del spillere som ikke var med til dagens kamp er nok tilbake til neste kamp, etter at flere fikk mageproblemer etter treningsleiren i Spania i forrige uke.  Neste kamp er mot Ålesund 2 borte. Vanskelig å si hva slags lag de kommer med.
Men nå vet Varegg guttene hvor listen ligger i den nye regionsligaen.