Ørn Horten og Donn i front
11.06.2018
Bruntrøyene hadde sjanser nok til å avgjøre bortekampen mot PostNord-rekruttene på enkelt vis, men gjorde det vanskelig for seg selv på en ikke optimal dag. Seier 2-1 ble det etter at Thomas Knutsen skalla inn et innlegg fra høyre 12 minutter før full tid.
Dermed sitter Ørn Horten øverst på bedre målforskjell enn Donn.

Sørlendingene vant nemlig 1-0 borte mot Sola. Andreas Sersland sørget for den sterke borteseieren og tre poeng hjem igjen til Kristiansand.

Halsen tapte Vestfold-derbyet mot FK Tønsberg, mens Oliver Occean senka Sandefjord2 på egenhånd. Canadieren som spilte eliteserie-fotball for Odd senest i 2017-sesongen scora først og sist i 3-1 kampen i Porsgrunn. Spissens to siste mål kom i de tre siste minutta av oppgjøret som Urædd vant 3-1. Occean er snart ferdigspilt i Norsk Tipping-ligaen, da Mjøndalen henter 36-åringen til OBOS-ligaen neste måned.