Eliteseriespiller tok 3. divisjon med storm
15.04.2018
Sist sesongs kretsmestere i 4. divisjon Telemark har satt en topp 6- plassering som sitt hårete mål for sesongen i 3. divisjon. Madla var ikke i nærheten i Porsgrunn søndag, der muskelbunten Occean som ventet tok grådig for seg i duellene. I tillegg satte 36-åringen inn 3-0 målet, som også ble sluttresultatet. Canadieren med kone fra Skien og tung fotball-cv, kunne ha scoret et mål til, men satte da ballen over fra kloss hold.
Den tidligere tysklandsproffen var aktuell som "krise-løsning" på spissplass for Odd før sesongstart. Telemarkingene følger muligens godt med, for måla renner ikke akkurat inn i eliteserien innledningsvis for Odd.

For by-kollega Pors startet sesongen trått. Den gamle Odd- og Pors-helten Brede Halvorsen er trener i Tommy Svindals sykefravær, og han måtte se sine utvalgte noe overraskende tape 1-2 borte mot nyopprykkede Egersund2. Trener-veteran Halvorsen er vikar fram til sommeren i første omgang, og jobber fortsatt med å øke både kvalitet og kvantitet i en noe tynn Pors-stall.

Øvrige resultat:

FK Tønsberg-Vindbjart 0-1 (Vindbjart best etter pause på en middels dag, vinnermål etter straffespark)
Donn-Åssiden 5-2
Ørn Horten - Staal 1-1
Sola-Halsen 0-2