Så tapte Ørn Horten
09.07.2018
Madla har dermed tatt 10 av de 12 siste poengene, og Ørn Horten fikk det tøft fra første stund av lørdag. Et mål rett før og etter pause ga fortsatt balanse i regneskapet, og Ørn Horten hadde sine sjanser på 1-1. Dog var det hjemmelaget som vant fortjent, da Andre Talge senket serielederen ti minutter før full tid. Madla hadde en serie store sjanser før pause i den sterke medvinden, og da slapp Stavanger-gjestene billig unna med 0-1 til pause.

Halsen vant 2-1 hjemme mot Urædd, og kom opp tre poeng bak bruntrøyene fra Horten.
Ørn avslutter vårsesongen til helga i en ny Stavanger-tur, der Staal er vertskap. Rogalendingene vant 4-1 mot Sandefjord2, og er et av lagene som har meldt seg på bak Ørn Horten.

På Moseidmoen var Vindbjart-legende Øyvind Gausdal tilbake for A-laget, og det ga selvsagt scoring i 4-1-seieren mot Pors.