www.nettips.no
I dag starter romjulscupen i Østfoldhallen
17.12.2018


Det er utgave nummer 37 som sparkes i gang når Råde tar løs på Torp i Fredrikstad Blad Romjulscup.  Det er ventet mye folk i Østfoldhallen under kampene i en av lokalfotballens tyngste tradisjoner. Målkalas-garanti kan trygt deles ut hvert år med sjuer-fotball på små baner. Det gir rask og publikumsvennlig fotball.

Vinnerlaget casher ut en sjekk på 20 000 kroner. Penger som kommer godt med i klubbkassa. Toeren får 5 000 kroner, og hver av de tapende semifinalistene får 2 500 kroner.

Cupen har et handicapsystem, der lagene får et straffespark per divisjon i forskjell før kampene starter på ordinær spilletid over 2x2o minutter.

Odds på romjulsturneringen

Spillselskapet Coolbet var ute med odds på denne turneringen også i 2o17, og tar sikte på å sette odds på flere romjulsturneringer over hele landet også denne julen. I Østfoldhallen bærer Fredrikstad Prishtina favorittstempelet til 1.85 på å vinne årets Fredrikstad Blad romjulsturnering. Kråkerøy prises som nestfavoritt til 3 i odds. Selbak og Skogstrand følger deretter til 5.50 i vinnerodds. I motsatt ende finner vi Hvaler, Ise og Ylven til 300 i vinnerodds.

Publikum har tatt godt i mot odds-utvalget til det tett på full-norskeide spillselskapet Coolbet.

- Det trigger tydeligvis litt ekstra å sette et spill på kjente og kjære med- eller motspillere, når man vet ting som kanskje ikke oddssetterne vet. Vi vet lokal breddefotball engasjerer bredt, og interessen for å sette et underholdningsspill eller to er stor. Så får vi se hvilket lag som klarer å holde formen ved like gjennom alle fristelsene i juletida, sier talsperson i Coolbet Mikael Mellqvist.

Dette er lagene:

Det er totalt 28 lag med fordelt på 7 puljer. De to beste i hver pulje samt 3`erne i pulje 3 og 4 går videre til 8. delsfinalene.

Pulje 1

Selbak
Borgen
Lervik
Varteig

Pulje 2

Råde
Torp
Gresvik
Hvaler

Pulje 3
Østsiden
Trosvik
Rolvsøy
Ise

Pulje 4
FFK
Lisleby
Skjeberg SK
Skogstrand

Pulje 5
SFK
Navestad
Ekholt
Begby

Pulje 6
Kråkerøy
Idd
Greåker
Hafslund

Pulje 7
Borgar
Sparta
Fredrikshald Prishtina
Yven

Foto: Rolvsøy IL facebook


© Nettips 2017