Larvik Turn best mot Fagerborg
30.06.2015
Denne kampen ble aldri spennende, til det var Larvik Turn alt for gode for vertene Fagerborg. Allerede etter tjue minutter ledet klubben 3-0. Kjappe Asbjørn Øye løp fra forsvaret til Fagerborg to ganger og nettet sikkert, mens Alexander Williams økte til 3-0. 0-4 kom etter 37 minutter ved Peter Jacobsen. Den stillingen stod seg til pause.

Dagens flotteste mål kom derimot fra Fagerborg. Bare sekunder ut i andre omgang treffer Mounir Rahmani perfekt og ballen fyker opp i hjørnet. En flott scoring. Hele omgangen bærer preg av at kampen er avgjort og tempoet er deretter. Noen gode forsøk har begge lag. Asbjørn Øye jakter nok et mål og etter 80 minutter sitter hans tredje scoring for dagen. På kampens siste spark reduserer Noè Knutsen Artiles inn 2-5.

Dermed vinner Larvik Turn 5-2 og klubben klatrer til en 9.plass med sine 16 poeng. Dermed har klubben kun to poeng ned til nedrykkssonen i avdelingen, en plass Bærum 2 har tirsdag morgen. Fagerborg er sist på tabellen med sine 4 fattige poeng.