Grüner videre i NM
16.03.2016
Manglerud/Star startet kampen klart best og laget hadde en rekke gode muligheter til å ta ledelse på Dælenengen denne onsdagen. Klubben måtte derimot en meget opplagt Christian Autenried i hjemmelagets mål. Han stod i veien hele tiden og var meget god denne dagen.

1-0 til vertene kom etter 23 minutter med spissen Salas. Han skar inn fra skrått hold og satte den i det lengste hjørnet. Etter dette ble kampen jevnere. Like før pause blir Manglerud/Star redusert til 10 mann etter at målscorer Salas blir lagt i bakken. Dermed går hjemmelaget i garderoben med en 1-0 ledelse foran rundt 250 mennesker. Fantastisk flott oppmøte.

Etter hvilen kommer Manglerud/Star tilbake i kampen, selv om de spiller med en spiller mindre. Etter 53 minutter er det balanse. Erwin Glen Augustin har finstilt siktet og utlikner til 1-1. Det står seg kampen ut. Dermed blir det ekstraomganger.

De er meget jevnt, men i det 104 minutt kommer dagens høydepunkt. En herlig slått ball finner Even Skilbrigt på bakerste, og fra ca 16 meter sender han i vei et fantastisk brassespark som fyker i mål bak Manglerud/Star sin keeper. En klassescoring. Dermed går hjemmelaget videre mot 3.divisjonslaget Manglerud/Star.

Bilder fra kampen vil komme i helgen med fullt billedgalleri.