20.04.2019

Opprykksfavoritten leverte i nordvest

Eidsvold vant 2-0 borte mot nyopprykkede Sunndal i Regionsligaen avdeling 1. Den tidligere Herd-toppscoreren Ingolfur Ørn Kristjansson (bildet) scoret ledermålet etter 60 minutter på Sande stadion, der vertene kom opp fra 4.divisjon sist høst. Robin Hofer Dahl åpnet også målkontoen allerede i 1.serierunde, og Eidsvold fikk den seriestarten de håpet på som opprykksfavoritt i avdeling 1.

Sarpsborg08-rekruttene mønstret sterkt i 4-3-seieren hjemme mot Lørenskog. En kamp som hadde to røde kort i seg, og der gjestenes Riki Alba banket inn begge Lørenskog-mål. Gjestene ledet 3-2 til siste 12 minuttene, men da snudde Sarpsborg08 2 alt til seier.

3.divisjon har tett på 25 prosent endelig rekruttlag denne sesongen, og det blir spennende å se hvordan disse lagene stiller mannskapsmessig når vi kommer inn i mai-måned. Det er den tøffeste perioden for Eliteserie-lagene med med 6-7 kamper i serie og cup til sammen.

Spjelkavik tapte overraskende 2-3 borte for Nordstrand, mens Herd åpnet med 0-1 hjemme mot Kråkerøy. Mest oppsiktvekkende var at Herd dro to røde kort, og Ålesund-laget kan få en tøff sesong på nivå 4 i år.
AaFK2 får også en tøff sesong etter opprykket, om ikke Bohinen setter ned flere A-spillere til å dra lasset. De tapte da også 1-2 hjemme mot Stabæk2.