Junkeren vant stort mot Lyn
24.08.2018
Junkeren tok ledelsen fra straffemerket så vidt etter minuttet spilt i Nordlandshallen, og hjemmelaget var siden dødelige effektive mot tabell-lederen. Samtidig slapp Junkeren til veldig lite - lenge. 3-0 til pause og 5-1 til slutt var et resultat som sendte høytflyvende Oslo-gutter i bakken med et brak.

Spesielt siden Lyn var uten poengtap etter sommerpausen, og kom fra solide 5-1 hjemme mot Fløya. Trøsten var at Harstad vant 3-2 mot Senja, og dermed behold Lyn tabelltoppen.

Fløya meldte seg på i opprykkskampen etter 4-1 hjemme mot Korsvoll, mens Frigg lurer som gjedda i sivet bak topp4.

Oslo-gjengen leverte sin seriekamp nummer 10 for sesongen uten å slippe inn mål. Faktisk har ikke Frigg sluppet inn mål på de siste 540 minuttene.