11.05.2018

Målsnitt på nesten 7!

Ingen er mer målkåte enn Junkeren på nivå 4. 26 kasser på fire serierunder i avdeling 6 er det ingen som straffer. Lyn er dog på offensiven mot tabelltoppen. Denne gangen var det stakkars Korsvoll som ble kanonføde for Ivar J. Unhjem, Emil Pettersen og resten av Bodø-gjengen. Gjestene fikk halvdusinet fullt etter å ha mistet en spiller med rødt kort på stillinga 0-2 etter 50 minutter. Unhjem plussa på to nye kasser, mens Emil Pettersen kom på som innbytter til en ny målfeiring. Duoen står bak 15 av måla til Junkeren så langt.
Spesielt grusomme har Junkeren vært mot de to bunnlaga, der 22 av de 26 kassene har blitt dunket i nettet.

Med målforskjell 26-7 står Junkeren med 9 poeng, der eneste poengtap kom i 1-5 tapet borte mot Lyn. Opprykksfavoritten kom opp i ryggen på Junkeren etter en tøff 2-1 batalje borte mot Grei. Det så ut som Lyn hadde kontroll, men så utlignet Grei. Kampen tok helt fyr etter at Lyn svarte nesten direkte med 2-1 målet. De siste 10 minuttene koka det over i seks gule og et rødt kort.