Lysekloster bunnsolide i generalprøven
12.04.2017

Lysekloster solide i generalprøven

Lysekloster hadde denne søndagen sin siste oppkjøring foran sesongen mot Brann 2. Hjemmelaget var bunnsolide mot det unge Brannmannskapet i 90 minutter.

Kampen var ikke mer enn fire minutter gammel da Håkon Moldeklev fikk stå helt alene og styre ballen i mål på fem-meteren. Dermed var Lysekloster i gang. Brann 2 med sine mange spennede spillere begynte å stå høyt og løp mye i høyt press mot de mer rutinerte hos vertene. Ettehvert fant hjemmelaget en vei ut av presset og hadde god kontroll. Den største sjansen til gjestene kom med Marius Bildøy som nesten fikk styrt et innlegg inn på bakerste stolpe.

Like før pause setter Kristoffer Østervold hodet til på en dødball og dermed 2-0 til hjemmelaget. Det blir også stillingen til pause foran et voksent publikum på rundt 200 denne søndagen.

Etter hvilen er Lysekloster enda mer i styringen. Brann 2 bytter like godt hele  7 mann til pause, noe som gir Lysekloster litt enklere spillerom. Ole Thomas Herrem blåser inn 3-0 på et meget flott langskudd, før han avgjør kampen med sin 4-0 scoring noen minutter senere. Etter det dabber det hele av og spillerne er fornøyde.

Lysekloster virker i rute foran sesongen og slår et Brann 2 som vi tror kommer til å bite fra seg denne sesongen. I enkelte kamper kommer de nok til å stille litt sterkere enn dagens mannskap, men det unge laget kommer til å kunne bite fra seg dette året i divisjonen.