Leken start for Oslo-laga
16.04.2018
Stålkameratene fikk det ekstra tøft med Moise Nsuanda utvist i kampens første spilleminutt på KFUM Arena. Kampen var flyttet dit fra et fortsatt vinterprega Marienlyst. Til tross for det røde kortet tok gjestene ledelsen ti minutter senere, men så var det jevnt slutt. Til slutt stoppet Frigg på 7-1 i serieåpningen.

Lyn er store favoritter til opprykk, og åpnet oppskriftsmessig med 3-0 hjemme mot nyopprykkede Melbo.

På en strålende vårdag ble det ekstra hett på Korsvoll, der hjemmelaget måtte avslutte kampen med 8 mot 11 Harstad-spillere. Gjestene vant det intense oppgjøret 5-3, etter at Korsvoll så ut til å ha god kontroll på pauseledelse 3-1. Stig Markus Hovdal leverte sitt Korsvoll-mål nummer 100 og 101 i karrieren, men festbremsene fra nord hadde ikke sagt siste ord. Harstad reduserte rett etter pause, og så starta hjemmelagets røde kort-parade. Anders Kogstad forsvant først med sitt andre gule kort, før Bo Lundstrøm forsvant på samme grunnlag etter 3-3 målet. Erlend Saur drar direkte rødt etter synd som siste mann, og da ledet allerede Harstad 4-3. I sluttminutta fullførte Harstad til 5-3.