Ikke lett å være ung og lovende rekrutt-spiller
11.10.2017
Odd var før denne sesongen eneste klubb med tre lag på de fire øverste nivåa, men etter spissinga av 2. og 3. divisjon i fjor sliter Skiens-klubben med å opprettholde den statusen. Odd2 kjemper en hard kamp om å berge seg i 2. divisjon, mens Odd3 var for svake for den tøffe avdeling 1 i år. I den avdelinga sliter Strømsgodset2 med å holde seg flytende, mens Sarpsborg 08 har levert en sesong som holder til stående karakter. 

På nivå 3 i norsk fotball er det faktisk bare Odd og Vålerenga som holder sine rekrutt-lag, og VIF2 ser ut til å berge plassen i avdeling 1. 

Raufoss2 er ferdige i avdeling 2 der Stabæk2 er eneste rekruttlag i 3. divisjon som utfordrer om opprykk. 

I avdeling 3 er Start2 og Viking2 inne i varmen til en ny sesong på nivå 4. Det er ikke Bryne2 og Sandnes Ulf2 kjemper en hard kamp om å berge seg i avdelinga. 

Aalesund2 er ferdige i avdeling 4, der Haugesund2 fort kan følge etter. Brann2 er også i faresonen, men klarer seg garantert om Haugesund2 ikke klatrer over streken de siste to rundene. 

Både Molde2 og Rosenborg2 klarer seg i avdeling 5. 

I avdeling 6 har foreløpig 2/3 rekruttlag funnet nivået for tøft. Både Alta2 og Tromsø2 spiller 4. divisjon neste sesong, så spørs det om Lillestrøm2 slår følge eller berger plassen de to siste rundene.