Skeid-oppryksfest på vent
10.10.2018
Skeid kunne med seier i Ulsteinvik feiret opprykket fra 2. divisjon, men Markus Naglestad ville det annerledes på Høddvoll. Målsniken kom fra benken 20 minutter igjen, og fire minutter på overtid scoret spissen 2-1-målet. Naglestad sitt 12 mål i serien så langt, og målet sendte Hødd igjen inn på opprykksplayoff.

Skeid har fortsatt fem poengs luke ned til Hødd, og har tre matchballer igjen for å spikre plassen i OBOS.

Om kvalikken følgere Egersund og et revitalisert KFUM nærmest Hødd. Førstnevnte måtte ta til takke med 2-2 hjemme mot et hardtkjempende Nardo.
KFUM har etter en formdupp etter ferien, samlet sammen 16 poeng på de siste seks kampene. Senest ble fortapte Vard senket 1-0.

I bunn blir det full action også de neste rundene om å unngå de to siste nedrykksplassene. Vard Haugesund er allerede klare for 3. divisjon. Fløy kjempet seg til 2-2 i Brattvåg, men har etter en lengre poengtørke havnet på nedrykk. Kristiansand-laget som kom opp sist høst har tre tøffe kamper igjen.

Vidar har kviknet til, og har tettet luka opp til sikker plass etter 1-0 hjemme mot Kjelsås.