Odd2 kickstartet 2. divisjon
10.04.2018
I Skien scoret Tobias Lauritsen årets første mål i 2. divisjon allerede etter 12 minutter. Scoringen var av det kontroversielle slaget, ettersom Stabæk2 sin keeper Simen Kjellevold så ut til å ha grepet om ballen før store og sterke Lauritsen hamret den i nota.

Det unge Odd2-laget økte til 2-0 bare to minutter senere ved sønn til tidligere keeperkjempe Ola Larsen med fornavn Marius.

Deretter sto Viljar Røsholt Myhra fram. Odds nummer to-keeper, som ryktes å avansere i gradene til sommeren. Sondre Rossbach signerte ny 2-års avtale i vinter, men ryktes å kunne være på vei ut i profflivet til sommeren. Myhra er på utgående kontrakt i Odd, og slo til med en strafferedning mot Stabæk2.
Det etter at Martin Broberg fikk sitt andre gule kort på få minutter, og svensken fikk dermed marsjordre.

Tobias Lauritsen scora 32 mål for Pors i 3. divisjon i fjor, og ble mestscorende i Norge på de fire høyeste nivåa. I vinter fikk kraftspissen dessverre kyssesyken, men hadde fram til det sett bunnsolid ut på trening. Tirsdag ble unggutten to-målsscorer etter å ha lobbet inn 3-0 rett etter pause.

Stabæk2 var vell-spillende, men maktet kun å trenge ned et hardtarbeidende Odd2 lag en gang den siste halve timen.

Resten av den første runden i PostNord-ligaen spilles lørdag og søndag.