Uavgjort i toppkampen på Nordre Åsen
19.06.2018
Hødd måtte om straffespark-konkurranse i Bodø på onsdag, og dro hjem til Ulsteinvik som utslått av cupens 4. runde torsdag. Lørdag satte sunnmøringene seg på bussen til Oslo, der de søndag ga tabelltoppen Skeid hard kamp på frykta hjemmebane i Nordre Åsen.
Tom Nordlie måtte se gjestene Hødd lede 1-0 til pause etter straffescoring fra Bendik Rise. Etter hvilen utlignet solide Mesut Can, og 1-1 ble sluttresultatet mellom to av avdelingens klart beste lag for øyeblikket.

Dermed klatret KFUM inn mellom de to nevnte topplagene. I Haugesund snudde Oslo-guttene 0-1 til pause til seier 2-1.

Kjelsås meldte seg også på blant topp4, der kun et poeng skiller lagene. Etter en ellevill andre omgang på Grefsen stadion. Det sto 0-0 til pause, men hjemmelaget Kjelsås snudde 0-1 til seier 3-2 etter de siste 45 minuttene.

I bunn fikk Brattvåg en solid opptur med solide 5-1 borte mot Fløy. Innbytter Sondre Beite scora to av måla, og sambygding Håkon Leine de to siste i et siste kvarter det lukta svidd av. Leine er nå sunnmøringenes toppscorer med fem mål i serien.