KFUM med tre kandidater til årets mål
25.04.2018
KFUM fulgte opp 3-0 seieren mot Vidar i solide 4-1 borte mot Brattvåg. Det var en spillemessig jevn kamp, med ballinnehav fordel hjemmelaget. Det hjelper lite å ha ball, når gjestene bare trenger en halv målsjanse på å lede 2-0 før ti minutter er spilt. Lars Brede Larsen hamra inn 1-0 og 3-0 på to spektakulære langskudd fra rundt 20 meter. I mellom der jobba kraftpluggen Moses D. Mawa inn 2-0 etter ei keepertabbe. Da Brattvåg tente et lite håp ved innbytter Håkon Leine, tok like godt Yannis Moula å slukka det hardt og brutalt med et stjernetreff fra nye 20 meter oppe i krysset.

Tre mål som er kandidater til årets mål i PostNord-ligaen.

VIF2 sitt unge mannskap har starta godt, og vant sterke 2-1 på Lassen stadion mandag. Det var juniorlaget som tok turen til Stavanger.

Forhåndsfavoritt Arendal ledet 2-0, men fikk tre kjappe rett på hakespissen de siste ti minuttene i "sjokk-tapet" hjemme mot Stjørdals-Blink.

Avdeling 2 har vist seg like jevn og lunefull som antatt før sesongstart. 3 av 7 kamper denne runda endte for eksempel uavgjort.